Hirdetés

Premierdátumot és rendezőt kapott a Top Gun 2

|

És nem lesz könnyű dolga az őt körülvevő riválisokkal.

Hirdetés

A 80-as évek egyik kultikus mozija a Top Gun, ami igazán beindította Tom Cruise karrierjét. Évek óta megy a huzavona, hogy elkészül a folytatás, azonban a már-már készülőfélben lévő produkciónak betett az eredetit rendező Tony Scott öngyilkossága, ha nem lett volna elég az, hogy az akkori kuriózumát kelljen valahogy megismételni. Most azonban végre hivatalossá vált, hogy mikor is repülünk újra a fellegek felé.

Hirdetés

A Paramount ugyanis kitűzte a premierdátumát a Top Gun 2-nek, méghozzá 2019 július 12.-ére, egy héttel a Pókember: Hazatérés folytatása után és egy héttel az "élőszereplős" Az oroszlánkirály újrája előtt. Vélhetően mindkettő rivális produkció megcélozhatja az 1 milliárdos bevételt (a Disney legalábbis biztosan), ezzel szemben a Top Gun ízig-vérig patrióta film, ráadásul Cruise ázsiója - ahogy azt A múmia bevételei is bizonyítják - inkább nemzetközi vizeken erős. Szóval kérdéses, hogy mennyire fog elsikkadni két ilyen blockbuster monstrum között.

Ugyanakkor rendezője most már biztosan van: a Cruise-al előzőleg a Feledésben együtt dolgozó Joseph Kosinski fogja a Top Gun: Maverick címre keresztelt epizódot levezényelni, aki a Tron: Örökséggel is szerzett magának néhány rajongót, aminek talán nem kizárt, hogy mégis elkészül majd egyszer valamikor a folytatása.

Annyi bizonyos, hogy a produceri székben ismét Jerry Bruckheimer foglal majd helyet és a drónokat állítják majd valamilyen szinten szembe a régmúlt idők hősi pilótáival, mint amilyen Maverick is volt. Ebből adódóan nem kizárt, hogy a film a generációs különbségekre is rájátszik és Cruise ellenében valamilyen fiatal sztárt, vagy sztárokat hoznak be. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog ebből kisülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.