Hirdetés

Premierdátumot cserélt a Marvelek és a Hangya 3

|

Kicsit megkavarta 2023-as ütemtervét a Disney.

Hirdetés

A Marvel Studios és a Disney úgy döntött, hogy kicsit megkavarják a jövő évi menetrendet, és az eredeti elképzeléssel ellentétben nem a Marveleket, hanem a Hangya 3-at fogja moziba küldeni jövő év februárjában, míg Brie Larsonék 2023 július végén rohamozhatják meg a mozitermeket. Külön indoklást nem kaptunk hozzá, de gyanús, hogy a Marvel az idei mozilátogatási trendeket figyelembe véve döntött a módosításról.

Hirdetés

Az aktuális év első negyedéve ugyanis kevés blockbusterrel szokott operálni, így ha akad ott egy nagyágyú, mint például idén a Batman volt a március eleji premierjével, az képes lehet hetekig dominálni a kasszákat. A Hangya 3 pedig egy folytatás lesz, jól bejáratott hősökkel és színészekkel,  és kedvező pénzügyi háttérrel, míg a Marvel Kapitány 2-nek beillő Marvelek múltja nem annyira patyolattiszta, ami a pénzügyi teljesítményt illeti.

A Hangya 3, melynek alcíme Kvantumániára hallgat, végre nagyvásznon is bemutatja a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának potenciális főgonoszát, Kanget, akit már a Loki sorozatban megismerhettünk (jobban mondva egy pacifikusabb variánsát). Jonathan Majors Kangje mellett még Bill Murrayre is számíthatunk, akinek konkrét szerepéről továbbra sem rántották le a leplet, de a színésznek hála tudjuk, hogy rosszfiút fog játszani.

Ti örültök, hogy hamarabb kerül a mozikba a Hangya 3?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.