Hirdetés

A Rambo 5 miatt késhet a Feláldozhatók 4

|

Új infók láttak napvilágot Stallone következő filmjeiről.

Hirdetés

Az elmúlt pár hónapban felpörögtek az események a Feláldozhatók franchise háza táján. Annak ellenére ugyanis, hogy az eddigi 3 rész minősége és a bevétel is részről részre lefelé haladt, Stallone nem tett le egy 4. rész elkészítéséről, és még az év elején jelentette be, hogy sínen van a film. Az új hírek alapján azonban a vártnál kicsit később érkezhet.

Hirdetés

Az eredeti terv az volt, hogy miután a színész befejezte a Creed II forgatását (ami a napokban már meg is történt), azonnal átnyargalt volna a Feláldozhatókhoz, hogy augusztus elején megkezdhessék a munkálatokat, ám mint kiderült, csak jövő áprilisban fog zajlani a forgatás Bulgáriában. Köszönhetően Stallone egy másik nagy projektjének, a Rambo 5-nekmelyet a hírek szerint idén ősszel forgatnak majd, hogy 2019 őszén be is tudják mutatni a mozikban.

Ezzel a megváltozott menetrenddel egyébként még jól is járhatnak a rajongók, hiszen így Schwarzenegger is visszatérhet, aki a most nyáron forgó a Terminátor 6 miatt eredetileg fel sem tűnt volna a filmben. Azt, hogy a többiek (Statham, Lundgren stb.) is visszatérnek-e, még nem tudjuk, de bízunk benne, hogy ismét egy neves és ütős színészgárda gyűlik majd össze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.