Hirdetés

Már készül a bollywoodi Rambo reboot

|

Miközben a Sylvester Stallone nevével fémjelzett franchise folytatása és újraindítása is megfeneklett, addig Indiában gőzerővel készül a Rambo feldolgozása.

Hirdetés

Mivel nem igazán tudtak mit kezdeni a Rambo franchise bővítésével, ezért az illetékesek arra a végeredményre jutottak, hogy rebootolni kell a szériát, méghozzá Sylvester Stallone nélkül. A Rambo: New Blood című újrázást a Nu Image/Millennium Films tervezte Ariel Vroman (Beépített tudat) irányításával és az elsőfilmes Brooks McLaren forgatókönyvével, de azóta sem hallottunk semmit a projektről, talán nem véletlenül. 

Hirdetés

Bollywood azonban nem tököl ennyit és már folyamatban van a Rambo indiai remake-je. A Cannes-i filmfesztiválon jelentették be, hogy a Siddharth Anand (Bang Bang) által rendezendő akciófilm címszereplőjét az egyik népszerű bollywoodi csillag, Tiger Shroff alakítja majd. A filmet az M! Capital Ventures, az Original Entertainment, az Impact Films és a Siddharth Anand Pictures közösen hozzák össze. Shroff azt nyilatkozta, hogy harcművészként és a zsáner nagy rajongójaként nagyon hálás a lehetőségért és bár nem fogja tudni helyettesíteni a legendás Stallonét, mégis úgy érzi, hogy gyermekkora óta erre a szerepre készült. Nézzétek meg a plakátot és döntsétek el ti, hogy a színész passzol-e: 

A projektet maga Sylvester Stallone is támogatja, Twitteren sok szerencsét kívánt: 

A sztori pofonegyszerű: Rambo (Shroff) egy elit katonai alakulat utolsó túlélőjeként arra tér vissza hazájába, hogy az háborúban áll. Mit tehet ilyenkor egy hős? Előkapja a nagyágyúkat és nekiáll aprítani az ellent. 2018-ban kerül az indiai mozikba, talán egyszer hozzánk is elér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.