Hirdetés

Randall Park imádná, ha megvalósulna a rajongók által felvetett Jimmy Woo spin-off

|

A színész szintén osztja a nézők lelkesedését.

Hirdetés

A Marvel Studios legelső sorozata, a WandaVision ugyan nem sikerült rosszul, viszont a végeredményt látva jóval többet vártunk a klasszikus sitcomokba csomagolt történettől, melyben több korábbi Marvel Studios filmből ismerős mellékszereplő is tiszteletét tette. Arra viszont nem számítottunk, hogy 2018-as A Hangya és a Darázsban bemutatkozó Randall Park által játszott Jimmy Woo FBI ügynök és az első két Thor filmben Darcy-t alakító Kat Dennings körüli kémia mennyire remekül fog működni.

Hirdetés

A rajongók persze azonnal egy saját Woo - Darcy spin-offot követeltek, amolyan X-akták stílusban, ám a WandaVisionhöz érkező másik spin-off ellenére ebből egyelőre még nem lett semmi. Park viszont  egy frissen adott interjújában meglehetősen pozitívan nyilatkozott a Marvel Filmes Univerzummal kapcsolatos jövőjéről, hiszen sosem lehet tudni, hogy egyik vagy másik karakter mikor vagy épp hol fog felbukkanni legközelebb. 

"Azt hiszem Woo egyszer még vissza fog térni, de ezt nem tudom biztosan megígérni. Mindenesetre nagyszerű lenne megcsinálni azt a spin-offot. Egyszerűen imádom eljátszani a karakterét, és nagy örömmel tölt el a tudat, hogy mennyire kedves személyiség. Úgy gondolom, a világnak manapság sokkal több hozzá hasonló fickóra lenne szüksége."

Ti örülnétek neki, ha végül megvalósulna a Woo és Darcy duójára koncentráló spin-off?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.