Hirdetés

Spin-off sorozatot kap a WandaVision

|

A főszereplő karakter kiléte azonban senkit nem fog váratlanul érni.

Hirdetés

Idén rendesen a lovak közé csapott a Disney a Marveles sorozatok terén, hiszen olyan alkotások érkeztek már eddig a Disney+-ra, mint a What if..?, a Loki, a Sólyom és a Tél katonája, vagy éppen a WandaVision, amely talán eddig a legnagyobb népszerűségnek örvend. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a hírek szerint a stúdió mégsem engedi el teljesen a széria kezét.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint ugyanis egy spin-off sorozatot kap hamarosan a WandaVision, méghozzá a sorozatban megismert Kathryn Hahn karakterét, Agatha Harknesst állítva a középpontba. A portál többek között megtudta, hogy a széria a műfaját tekintve egy fekete komédia lesz, és az a Jac Schaeffer lesz az írója és a fő producere a projektnek, aki a vezető írója volt a WandaVisionnek is, vagyis egy már jól bejáratott arcot bízott meg a stúdió a munkával.

A WandaVision az év elején, januártól márciusig futott a streamingszolgáltatón, amely az első élőszereplős Marvel sorozat volt a sorban. A siker pedig nem maradt el, hiszen nemcsak a rajongók szerették, hanem a kritikusok is, ráadásul 23 Emmy-jelölést sikerült összegyűjtenie, köztük egyet Hahn-nak a legjobb mellékszereplő limitált sorozatban kategóriában. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.