Hirdetés

Az Igazság Ligája egyik színésze csúnyán nekiment Joss Whedonnek

|

A színész a professzionalizmus teljes hiányát rótta fel a rendezőnek.

Hirdetés

Jól ismerjük a sztorit. Miután Zack Snyder kénytelen volt visszalépni Az Igazság Ligája rendezői székéből Joss Whedonnek adta át a stafétát, akinek két Bosszúállók filmet is köszönhetnek a képregényrajongók. Jött aztán a premier, majd egy igencsak hangos tábor elégedetlenkedése, ami ahhoz vezetett, hogy egy több mint két éves huzavona után zöld utat adjon a stúdió az áhított Snyder Cutnak.

Hirdetés

Mindehhez azonban nem csupán a rajongókra volt szükség, hanem amellett, hogy Snyder is erősen rajta volt az ügyön, a film színészei is sorra álltak ki a trónfosztott rendező víziója mellett. Köztük a Cyborgot alakító Ray Fisher is, aki most tovább szítja a film eredeti verziója iránti gyűlöletet. Miután Whedon átvette az irányítást Fisher csupa jó szavakkal illette őt a különböző interjúk alkalmával, ám most a színész visszavonta minden korábbi dicséretét és erősen bírálni kezdte nem csupán Whedont, hanem az őt asszisztáló Geoff Johns és Jon Berg producereket is.

"Joss Whedon viselkedése a színészekkel és stábtagokkal szemben Az Igazság Ligája forgatásán undorító, erőszakos, unprofesszionális és teljesen elfogadhatatlan volt. Mindehhez sok szempontból teret adott neki Geoff Johns és Jon Berg."

Sokatmondó tweetjéhez (amiben egyébként elírta a rendező nevét) a színész még hozzátette, hogy a felelősségre vonhatóságot nem szabad elhanyagolni a szórakoztatóiparban. A cikk írásakor Whedon még nem reagált a támadásra és egyelőre a stábból sem erősítette meg senki Fisher állításait. Azt nem tudjuk, hogy miért éppen most huzakodott elő Fisher ezekkel a vádakkal, de amennyiben tényleg annyira vállalhatatlan volt Whedon a forgatáson, ahogyan a színész mondja, akkor reméljük, hogy ez más színészeknek is okot ad a felszólalásra, hiszen nem kívánjuk egyetlen filmipari dolgozónak sem, hogy ehhez hasonló munkakörülmények között teljenek a forgatások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.