Hirdetés

Ray Stevenson is csatlakozott az Ahsoka sorozathoz

|

A színész ezúttal már nem csak a hangját adja egy Star Wars-történethez.

Hirdetés

Ray Stevensonnak nem teljesen idegen a Star Wars univerzuma, hiszen két sorozatban is, a Star Wars - A klónok háborújában, illetve a Lázadókban is Gar Saxon karakterének kölcsönözte a hangját. Stevenson most szintet fog lépni, hiszen az új élőszereplős Star Wars-szériában, az Ahsokában fog felbukkanni, azonban már nem a mandalori harcos szerepében, hanem egy birodalmi hátterű admirálist fog játszani - azonban mielőtt még elkezdenénk reménykedni, azt gyorsan megerősítették, hogy nem Thrawnt fogja életre kelteni.

Hirdetés

Az Ahsoka forgatási munkálatai áprilisban veszik kezdetét, premierdátummal egyelőre nem rendelkezik a sorozat. Stevenson, és a címszereplőt alakító Rosario Dawson mellett már egy egész ígéretes színészi stáb gyűlt össze, hiszen Hayden Christensent, Natasha Liu Bordizzót, Ivanna Sakhnót, illetve Mary Elizabeth Winsteadet is a projekt berkein belül tudhatjuk.

Mit szóltok Stevenson érkezéséhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.