Hirdetés

Akciófilmekben jártas színésznővel erősít az Ahsoka sorozat

|

Reméljük a színészi kvalitásai mellett ezúttal a fénykardtudását is lehetősége lesz megcsillogtatni.

Hirdetés

Szép lassan teljessé válik a Dave Filoni által írt Disney+-ra készülő Ahsoka sorozat szereplőgárdája, amihez legutóbb tavaly novemberben Natasha Liu Bordizzo csatlakozott, aki a Star Wars: Lázadókból ismerős mandalore-i harcost, Sabine Wren-t fogja életre kelteni a címszereplő Rosario Dawson oldalán, ám a minap a The Hollywood Reporter exkluzív forrásokra hivatkozva ismét egy újabb ismert színésznő castingját tudta megerősíteni. 

Hirdetés

A lap úgy tudja, hogy ezúttal a többek közt a Cloverfield 10 Lane-ből, a Ragadozó madarakból, valamint a Netflixes Kate-ben is kőkemény akcióhősként helytálló Mary Elizabeth Winstead írt alá az Ahsoka sorozat egy egyelőre meg nem nevezett szerepére. Ha pedig tippelnünk kellene, akkor nem lennénk meglepve, amennyiben Winstead A klónok háborújában fontos szerepet betöltő, végül a sötét oldal felé forduló Barriss Offee-ként törne borsot Ahsokáék orra alá. 

Bár a széria néhány további megkerülhetetlen szereplőjének, úgy mint a szintén a Lázadókban bemutatkozó Thrawn admirálisnak és Ezra Bridgernek a castingja hivatalosan továbbra is a levegőben lóg, annyi bizonyos, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozatban Darth Vaderként visszatérő Hayden Christensenre már mindenképp számíthatunk majd valamilyen formában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.