Hirdetés

Rebootot kap a Különleges úriemberek szövetsége

|

A Sean Connery utolsó filmjeként elhíresült A szövetség új ráncfelvarrást kap a 20th Century Studiostól.

Hirdetés

A 2003-as A szövetség a 2000-es évek egyik klasszikus mintapéldánya lett a csúfos kudarcra. A film forgatása, majd annak fogadtatása annyira szörnyű lett, hogy a néhai Sean Connery utána fel is hagyott a színészkedéssel, a rendező, James Robinson pedig azóta sem forgatott újabb projektet.

Pedig az Alan Moore képregényein alapuló történetben lenne potenciál, hiszen ugyanúgy egy közös univerzumból dolgozik, mint teszi azt a Marvel is, csak modern kori hősök helyett a múlt század elejének irodalmi figuráit verbuválja össze a cselekmény. Allan Quatermain, Mina Harker, a Láthatatlan Ember, Nemo Kapitány, Dr. Jekyll és Mr. Hyde - ők a 2003-as filmben is feltűntek, ám az összegyűlésük akkori varázsa elmaradt.

Hirdetés

A 20th Century Studios, vagyis jobban mondva a Disney azonban továbbra is lát lehetőséget az alapanyagban - nem csoda. Ennek megfelelően a The Wrap értesülései szerint az új film fejlesztése már előrehaladott állapotban van, a reboot szkriptjét pedig a Vörös veréb, A magányos lovas, illetve Az egészség ellenszere című filmek forgatókönyírója, Justin Haythe jegyzi. Az eddig hírek szerint az új elgondolás sokkal hűbben fogja követni a képregényeket, mint az előző próbálkozás.

Premierdátum a projekt korai státuszából fakadóan még nincs, ellenben nagy valószínűséggel ugyanúgy streamingen fog megjelenni, mint az Avatartól eltekintve minden 20th Century Foxtól megöröklött franchise, kezdve a Predator előzményfilmmel, a Preyjel, illetve az új Alien-filmmel, melyek a Hulun fognak debütálni.

Szerintetek megérdemel A szövetség egy új változatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.