Hirdetés

Rendezőt kapott az Ágyúgolyó futam remake

|

A stúdió sok rendezőt kinézett már magának az Ágyúgolyó futam megvalósításához, de eddig egyik sem vált be. Lehet, hogy most megtalálta "az igazit"?

Hirdetés

Több, mint 5 évvel azután, hogy elkezdtek dolgozni a sokak által szeretett 80-as évekbeli klasszikus, az Ágyúgolyó futam újráján, úgy tűnik, hogy elkezdett révbe érni az ügy. A Warner Bros. nemrég kiválasztott neki egy (új) rendezőt, mégpedig Rawson Marshall Thurbert, aki többek között a Kidobóst,  a Családi üzelmeket, és a Központi hírszerzést is rendezte. 

Hirdetés

Az Ágyúgolyó futam remake-jének az ötletét először 2011-ben vetették fel, amikor is a stúdió még olyan nagy névvel képzelte ezt el, mint Guy Ritchie. Ő először komolyan elgondolkodott rajta (és ki is nézte Brad Pittet a főszerepre), de később valamiért Shawn Levy neve is felmerült, aki Ben Stilllerrel készítette volna el. Egyik sem vált be. Egészen 2016-ig nem érkezett semmilyen hír a projektről, ám ekkor Etan Cohen szeretett volna belevágni az írásba és a rendezésbe egyaránt. Ebből sem lett semmi. Most a stafétabotot Thurber kapta meg, de ezek szerint ezt a döntést sem érdemes készpénznek venni.

A rendező kiléténél sokkal biztosabb pontnak tűnnek az egyéb háttéremberek. Az írói munkát az Éjszaka a múzeumban-ért is felelős Thomas Lennon & Robert Ben Garant páros kapta meg, a finanszírozást az eredeti film producere, Andre Morgan vállalta.

A tervek szerint az új Ágyúgolyó futam egyfajta "újraindítás" akar lenni, ami valószínűleg az eredeti mozi teljesjogú újrája lesz megtartva a karaktereket és a történet fonalát. Az sincs kizárva, hogy visszahívnak onnan néhány színészt, mint pl. Jackie Chant, vagy Burt Reynoldst (amennyiben megéri). De ezek mind csak találgatások. A stúdió még nem mondott semmi konkrétumot arról, hogy milyen sztorit terveznek, és az sem tisztázott, hogy megtartják-e a vintage-stílust, vagy pedig teljesen modern környezetbe helyezik.

Ki milyen formában látná szívesen újra az Ágyúgolyó futamot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.