Hirdetés

Shang-Chi - rendezőre talált a Marvel kung-fu mesterének filmje

|

Nem várt irányban bővül a Marvel Filmes Univerzum és már megvan, hogy ki fogja a gyeplőt.

Hirdetés

Még tavaly év végén röppent fel a pletyka arról, hogy a Marvel adaptálhatja Shang-Chi, a Kung-Fu mesterének történetét. Most arról számolhatunk be, hogy a stúdió nagyon is komolyan gondolja ezen törekvéseit, hiszen már rendezőt is szerződtetett a projekthez. Destin Daniel Cretton, az impozáns filmográfiával rendelkező függetlenfilmes rendező ordíthatja majd, hogy "Felvétel!" a Shang-Chi forgatásán.

Hirdetés

A forgatókönyvet Dave Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland 2) faragja és a Marvel tervei szerint egy olyan alkotás lesz a végeredménye, ami ötvözi az ázsiai és az amerikai-ázsiai kultúra legjavát. Mindehhez a harcművészetek, de legfőképpen a Kung-Fu mestere, Shang-Chi asszisztál, aki természetesen nem mentes a szuperképességektől.

A lassacskán elkezdődő 4. fázis közeledtével a Marvel igyekszik olyan ütemeket megütni, amiket korábban még sosem. Ennek köszönhetően egyre sokszínűbb karakterek közül válogat a stúdió, akiknek történeteit hasonlóan sokszínű emberek hozzák el a vászonra, mind-mind hozzáadva valamit a nagy egészhez. A gigászi Bosszúállók: Végjátékot követően ismét személyesebb sztorik képezik majd a Marvel Filmes Univerzumot mielőtt ismét eljönne az ideje egy nagyobb csapatfilmnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.