Hirdetés

Wonder Woman 1984 - durván elcsúsztatták a premiert

|

Hónapokkal később láthatjuk csak Gal Gadot visszatérését.

Hirdetés

Legutóbb akkor írtunk a Wonder Woman folytatásáról, amikor kiderült, hogy a zseniális Hans Zimmer fogja megkomponálni a zenéjét, most azonban sajnos nem szolgálhatunk ilyen kellemes hírrel a rajongóknak. 

Hirdetés

Noha Gal Gadot próbálta cukormázban tálalni a bejelentést, azért mindenképpen lehangoló, hogy a Warner Bros. közleménye szerint a Wonder Woman 1984 hónapokkal a tervezett premier után kerülhet csak mozikba, avagy a 2019 novemberéről átkerült 2020. június 5-re. Ez egyúttal azt is eredményezte, hogy a The Six Billion Dollar Man című film lekerült a kiadó naptárából, mivel eredetileg az övé volt a Wonder Woman által elfoglalt hely. Így a hősnő három évvel az előző kalandja után fog visszatérni a világ mozijaiba. 

A Wonder Woman 1984 rendezője az első részt is jegyző Patty Jenkins, a főszerepben természetesen visszatér Gal Gadot, aki ezúttal a Kristen Wiig által alakított Cheetah-val fog összecsapni. A szereplőgárdában helyet kapott rajtuk kívül többek között Chris Pine és Pedro Pascal is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.