Hirdetés

Rendezőre talált a Beverly Hills-i zsaru 4

|

Egy eddig rövidfilmeket készítő filmes ülhet a következő Beverly Hills-i zsaru rendezői székébe.

Hirdetés

Ismét el lehetne indítani egy vitát arról, hogy mennyi értelme van 18 év után folytatni a Beverly Hills-i zsaru franchise-t, melynek utolsó, harmadik felvonása 1994-ben jött ki. Mivel azonban jelenünkben eléggé magasan jegyzik a nosztalgiát a különböző tartalmaknál, nem csoda, hogy a Netflix bevállalta a negyedik rész forgalmazását, ami már egy rendezőt is fel tud mutatni. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Mark Molloyra esett a választása a döntéshozóknak, aki idáig csak rövidfilmeket készített. A The Underdogs című projektje, melyet az Apple számára követett el, többszörös díjnyertes produkció lett. Persze aki hosszabb ideje követi a filmvilág eseményeit, az tudja, hogy nem feltétlenül van pozitív vonzata annak egy egész estés film esetében, ha előtte több sikeres rövidfilmet készített a rendező - viszont a Netflix pont szeret lehetőséget adni az ugródeszka előtt álló reménységeknek.

Mindenesetre Eddie Murphy visszatér majd a negyedik részre Axel Foley nyomozóként, akit 1984 és 1994 között három alkalommal is megszemélyesített. Az eredeti film annak idején átütő erejű lett, hiszen több mint 300 millió dollárt hozott össze a kasszáknál, és még a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában is jelölést kapott az Oscar-díjátadón. Mivel a negyedik rész egyelőre fejlesztés alatt áll, további információ nem áll rendelkezésre, viszont a rendező bebiztosításával bizonyára felgyorsulnak az események a projekt körül.

Ti kíváncsiak vagytok a Beverly Hills-i zsaru negyedik felvonására?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.