Hirdetés

Rendhagyó módon kampányoltak az Alita folytatásáért a rajongók az Oscaron

|

A filmipar krémje előtt adták Hollywood tudtára az Alita: A harc angyala rajongói azt, hogy bizony bőven lenne igény a folytatásra.

Hirdetés

A népszerű mangán alapuló Alita szépen megtalálta a közönségét a bemutatója óta eltelt egy évben, amely közönség láthatóan nagyon elkötelezett Robert Rodriguez filmje mellett. Olyannyira, hogy az Oscar-díjátadó apropóján összefogtak a leglelkesebb rajongók és felbéreltek egy repülőt, hogy szálljon el a helyszín fölött, miközben egy olyan szalagot húz maga után, ami az Alita folytatását kéri. Pontosabban az #AlitaSequel és a mozgalom nevét jelző #AlitaArmy hashtagek díszelegtek a levegőben, amelynek hatására be is került a felkapott Twitter tartalmak közé a téma.

Hirdetés

Szükséges is a folytatás hangos támogatása a rajongók részéről, hiszen egyelőre nem úgy fest, hogy a Foxot megkaparintó Disney szeretne bármit is kezdeni a franchise-zal. Hibáztatni persze nem lehet őket, hiszen az Alita első része 170 millió dollárból készült, amihez ha hozzávesszük a marketing költségeket, akkor a film 404 milliós összbevétele nem fest túl biztatóan. Mindemellett kritikailag sem ment nagyot a film, hiszen hiába volt szemkápráztató a látvány, a forgatókönyvtől nem igazán tettük le az arcunkat.

Az Alita: A harc angyala mégis megnyitotta előttünk egy érdekes világ kapuját, amiben lenne még potenciál barangolni. Láthatóan létezik egy olyan erős rajongói bázis, amelyik kíváncsi a folytatásra és az is megeshet, hogy a mozi helyett sokan már csak otthon találkoztak az első résszel és már ők is befizetnének a következő menetre. Mérlegelnie kell a Disney-nek, hogy vállalja-e a folytatás berendelésével járó rizikót, de talán az Oscaron is demonstrált kampányok hatására előbb-utóbb beadja a derekát a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.