Hirdetés

Továbbra is van esély az Alita folytatására

|

Nem kell még temetni az anime adaptáció második részét.

Hirdetés

Közel sem teljesített úgy a pénztáraknál az Alita: A harc angyala, ahogyan azt a Fox valószínűleg remélte volna. A Robert Rodriguez által rendezett és James Cameron produceri felügyelete alatt készült film ugyanis 170 millió dollárból készült, ehhez képest azonban Amerikában csak 85 milliót volt képes begyűjtenie mozis pályafutása alatt, így egyedül csak a nemzetközi piacon elért 316 millió dollárnak (amelyből Kína 132 milliót ölel fel) köszönheti, hogy nem lett csúfos bukás áldozata.

Hirdetés

A rajongók éppen ezért nem is nagyon bíznak abban, hogy valaha is láthatják azt a folytatást, amit a film befejezése belengetett. Ám a bemutató óta kicsit változott a stúdiófelállás Hollywoodban, hiszen a Disney-Fox egyesülése hivatalosan is végbe ment, ezzel pedig az Egeres Céghez került a rengeteg franchise mellett az Alita jogai is. Akik könnyen lehet, hogy egy átgondoltabb stratégiával és forgatókönyvvel mégis nekiugranak a második résznek. Hogy Cameron benne lenne-e azt csak ő tudja, mindenesetre nemrég megkérdezték erről a rendezőt egy interjúban, aki ezt válaszolta: 

Hogy mi lesz a franchise sorsa csak a stúdió tudja, de nyilvánvalóan van egy tervünk a folytatásra. Viszont elég merész dolog ezen gondolkozni, amíg nem bizonyítottál, hiszen ez könnyen visszaüthet rád. Olyan esetre gondolok itt, mint ami például a Warcraft mozinál is megtörtént. Ott ugyanis úgy fejeződött be a film, hogy folytatni akarják azt, ám mivel nem teljesített jól a film, nem is valósult meg abból semmi, és emiatt meg is kapta érte a kritikát. De nem aggódok az ilyen dolgok miatt. Ha a film elhasal, az már önmagában büntetés. Nem számít, ha utána még gúnyolódást is kapunk miatta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.