Hirdetés

Rendkívül hangulatos videót kapott a The Mandalorian főcímdala

|

Ludwig Göransson szerzeményét egyszerűen képtelenség megunni.

Hirdetés

A feltehetően ismét októberben érkező The Mandalorian második évadával kapcsolatban már rengeteg pletykát, na meg ígéretet kaptunk az elmúlt hónapok során, viszont ami a hivatalos anyagokat illeti, nos, azokra még várnunk kell egy keveset. A Lucasfilmnél is tisztában lehetnek ezzel, ugyanis a minap egy elképesztően hangulatos videoklipet osztottak meg a sorozat főcímdaláról, melyben az azt szerző Oscar-díjas Ludwig Göransson kapta a főszerepet. 

Hirdetés

A már ezerszer hallott dallamok és Göransson jelenléte mellett a videoklip igazi ínyencségét mégis a főcím komponálása során használt különböző hangszerek felbukkanásai adják, hiszen zenerajongó legyen a talpán, aki egyből rávágta, hogy mégis hányféle hangszert hallhattunk pontosan a The Mandalorian klasszikus westernfilmeket megidéző főtémájában. 

A The Mandalorian második évada valamikor ősszel érkezik a Disney+-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.