Hirdetés

Timothy Olyphant is páncélt ölt a The Mandalorian újabb évadában, nem is akárkiét

|

A kétszeres Emmy-jelölt színész is benne lesz a folytatásban.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a hírek a The Mandalorian márciusban leforgatott második szezonjáról, legutóbb például kiderült, hogy A klónok háborúja-sorozatban megismert Bo-Katan Kryze is benne lesz a karaktert megszólaltató Katee Sachkoff megformálásában. Szintén a napokban röppent fel, hogy A törvény emberéért és a tavalyi Deadwood-filmért Emmy-díjra jelölt Timothy Olyphant is csatlakozott a szereplőgárdához, mégpedig... Boba Fettként?

Hirdetés

Még mielőtt belezavarodnátok, elmagyarázzuk. Nemrég tudhattuk meg, hogy a The Mandalorian második évadjában Temuera Morrison - aki nem ismeretlen a Star Wars-univerzumban, hisz A klónok támadásában ő játszotta Jango Fettet - is megjelenik majd Boba Fettként. A Slashfilm értesülései szerint ez valóban így lesz, de ennek némileg ellentmondva Olyphant több jelenetet is forgatott a mandalori származású fejvadász emblematikus páncéljában.

A cikk írója szerint minden bizonnyal ő lesz Cobb Vanth, aki a Chuck Wendig által jegyzett Star Wars: Utóhatás-könyvtrilógiában került bemutatásra. Vanth a tatooine-i székhelyű Freetown település önjelölt seriffje, aki egy titokzatos mandalori páncélra tesz szert, amelyet a jawák guberáltak Jabba rezidenciájának romjainál. Bár nincs kimondva, de a páncél minden bizonnyal Boba Fetté, mellyel még a sarlacc emésztése sem bírt el, szóval a kérdés már csak az, hogy Fett valóban halott-e, és Morrison ebben az esetben másik szerepet ölt magára, vagy a The Mandalorianben az új tulajdonos és a hírhedt fejvadász kerülnek kíméletlen összetűzésbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.