Hirdetés

A Resident Evil játékok producere beszélt a készülő rebootról

|

Ezt várja a Capcom producere a Resident Evil film újragondolásától.

Hirdetés

Alighogy idén januárban véget ért a szebb napokat is megélt Resident Evil filmszéria Az utolsó fejezettel, a Constantin Film szinte a semmiből egy új, 6 filmre szóló reboot elkészítésébe vágta a fejszéjét. Az utóbbi részek minőségéből kiindulva foghatnánk is a fejüket, hogy ez most miért is kell nekünk, azonban az újragondolás producerének sikerült megnyerni azt a James Want, aki a Fűrésszel, a Démonok között filmekkel, a Halálos iramba 7-tel (és a készülő Aquaman szólómozit is ő rendezi) már nem kis hírnévre tett szert.

Hirdetés

Korábban már az eredeti széria arca, Milla Jovovich is megszólalt az új film kapcsán, most pedig Hiroyuki Kobayashi nyilatkozott (aki az első Resident Evil-játék óta producerkedik a széria felett, ráadásul a hamarosan debütáló Vendettával együtt három animációs film elkészítésénél is jelen volt), aki elárulta, mit is vár a szériától:

Új rendezőt keresünk, és persze a teljes színészgárda lecserélődik, de már nagyon várom a munkálatokat. Én személy szerint kedvelem a Paul W.S. Anderson által rendezett élőszereplős filmeket. Éppen ezért valami hasonlót szeretnék majd látni a rebootban is, csak sokkal több akcióval.

Vagyis nem úgy tűnik, hogy James Wan jelenléte azt eredményezné, hogy az akcióktól lépnek egyet vissza az új filmmel a horror irányába, hanem éppen ennek az ellenkezőjét. Azért reménykedjünk, hátha kapunk egy, az idén megjelent Biohazard hangulatára és paráztatására hajazó alkotást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.