Hirdetés

Gyorsabban érkezhetnek a Rick and Morty új etapjai

|

A jövőben már nem kell majd sokat várnunk az új évadokra.

Hirdetés

Miután tavaly ősszel véget ért a Rick and Morty 3. szezonja, egy ideig nagy volt az aggodalom a rajongók körében, ugyanis sokáig csend honolt a folytatások bejelentése terén. Aztán mindenki szerencséjére májusban robbant a hír, hogy az Adult Swim 70 új részt rendelt be a sorozatból, a fanok legnagyobb örömére. Hogy pontosan mikor is érkezhet a negyedik etap arról még mennek a találgatások, de a készítők megnyugtattak mindenkit, hogy nincs az olyan messze. 

Hirdetés

A Polygon oldalnak sikerült elkapnia egy interjú erejéig az egyik készítőt, Justin Roilandot, aki elmondta: pontosan tudják, hogy a rajongók korábban rengeteget vártak az új évadokra (a 2. és 3. etap között pl. 18 hónap telt el), de a 70 epizódos bejelentéssel lehetőségük nyílt arra, hogy gyorsabban készítsék el és érkezhessenek a szezonok.

Azon leszünk, hogy az új részek is ugyanolyan minőségűek legyenek, mint az előzőek, ugyanakkor gyorsabban is akarjuk őket elkészíteni. Ezzel a sok részes bejelentéssel pedig erre szerintem lehetőségünk nyílt. Nem fogunk már akkora szüneteket tartani az évadok között, mint korábban.

A 4. évad premierjéről továbbra sem árult el semmit Roiland, de elmondása szerint folyamatosan dolgoznak rajta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.