Hirdetés

Ridley Scott szerint hülyeség lenne elengedni a Gladiátor folytatását

|

A második rész forgatókönyvét egyébként a napokban fejezték be.

Hirdetés

Ha esetleg akadna valaki, aki szerint teljesen felesleges a 2000-es Gladiátort folytatni, és ezt még Ridley Scott fejéhez is vágná, az meggyőző érvekkel tegye, mert a direktor nagyon elkötelezett a projekt iránt. Scottot még a múlt héten kérdezték meg, hogy el tudja-e magát képzelni a folytatás rendezőjeként, mire egyértelmű választ adott:

"Mégis miért ne vállaljam el? Hatalmas hülyeség lenne részemről, ha így tennék, nemde?"

Hirdetés

Az eredeti film szerelmesei akármekkorákat is pislognak, a Gladiátor 2 nagyon úgy tűnik, hogy meg fog valósulni, hiszen a hétvégén megerősítésre került az is, hogy Peter Craig (The Batman) végzett a szkripttel, úgyhogy már csak a Napóleonról szóló Kitbag forgatásának végét kell kivárnia Scottnak, hogy visszatérhessen az ókori Rómába.

A forgatókönyv elkészülte mellett az is napvilágot látott, hogy Lucius kerül ezúttal a cselekmény középpontjába, akit Spencer Treat Clark játszott az eredeti filmben. A folytatásban 25-30 évet ugrunk előre az időben, és az is bizonyos, hogy Russell Crowe valamilyen formában visszatér - remélhetőleg csak flashbackek formájában. Egyelőre nem dőlt el, hogy ki játszhatja majd a felnőtt Luciust, de állítólag Chris Hemsworth már jelezte az illetékesek irányába, hogy szívesen elvállalná a szerepet.

Ti hogyan válaszolnátok meg Scott visszakérdezését?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.