Hirdetés

Továbbra is készül a Gladiátor 2 forgatókönyve

|

Ezt maga Ridley Scott erősítette meg, aki arra is kitért, hogy visszatér rendezőként a folytatásra.

Hirdetés

Utoljára három éve merült fel a 2000-ben megjelent, 5 Oscar-díjas film, a Gladiátor folytatásának pletykája, amiről mi is beszámoltunk. A projekt azóta úgy tűnt, hogy elsikkadt az éterben, de Ridley Scott a napokban megerősítette, hogy a forgatókönyvön továbbra is dolgoznak - azt nem erősítette meg, hogy pontosan kicsoda - és amint befejezi a Napóleonról szóló filmjét, a Kitbaget, melyben a Gladiátorban is felbukkanó Joaquin Phoenix magát Bonapartét fogja alakítani, rá is fog fordulni a folytatásra.

Hirdetés

Scott természetesen továbbra is hétpecsétes titokként őriz minden egyes információmorzsát, úgyhogy nem tudunk most sem többet, mint a három évvel korábban íródott cikkünk idején. A híresztelések szerint még mindig Peter Craiget köszönthetjük a forgatókönyvíró személyében, ami már azért is illene bele a mintázatba, mivel Craig írta a Bad Boys 3 és a Top Gun 2 szkriptjeit - mindkét esetben ugyebár az előző rész után több évtizeddel veszik fel a nézők a fonalat.

A Top Gun: Maverickre még várnunk kell, ám a Bad Boys 3-nál erősen a felesleges folytatás kategória érzésünk támadt a megtekintés után. Tekintve, hogy milyen kerek történetet mesélt el az eredeti Gladiátor, félő, hogy ennek a folytatása sem kerülné el ezt a negatívabb pecsétet. Persze Scott személye miatt bizakodóak maradhatunk, ám jól tudjuk, hogy ő sem tévedhetetlen. Megismételnénk a három évvel ezelőtti kérdést: szerintetek érdemes folytatni a 2000-es klasszikus kosztümös filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.