Hirdetés

Riz Ahmed fogja Hamletet játszani

|

Nem szokványos Shakespeare-adaptáció készül Aneil Karia rendezésében.

Hirdetés

Riz Ahmed és Aneil Karia egy olyan díjnyertes színész-rendező páros, akikről valószínűleg sokan nem is tudják, hogy Oscart nyertek, mivel ezt egy rövidfilmmel, a The Long Goodbye-jal sikerült elérniük - egy olyan kategóriában, amit 2022-ben botrányos módon nem élőben hirdettek ki az Oscar-gálán. A páros azonban most újra összeáll, hogy potenciálisan megismételje a sikert, ám ezúttal már egy egész estés filmmel.

Hirdetés

Karia Shakespeare örökklasszikusát, a Hamletet fogja adaptálni modern körülmények között, melyben Ahmed a címszereplő herceget fogja alakítani. Ahmeden kívül a Saint Maudban zseniálisan játszó Morfydd Clark, illetve Joe Alwyn is a színészi stáb tagjai között található. Karia víziójában Hamlet a napjaink Londonjának éjszakai életébe csöppen bele, és különböző pazar buliban vesz részt, miközben a bosszúját tervezi.

Ahmed castingja miatt különösen ígéretesnek tűnik a koncepció, hiszen a muszlim vallású színész a közelmúltban több kiváló drámai szereppel lepett meg minket - köztük A fém hangjával. Az sem hátrány, hogy a Hamlet története ugyanúgy a kiváltság és a korrupció témáival foglalkozik, mint a már díjnyertes koprodukció, a The Long Goodbye, úgyhogy remélhetőleg, ha legközelebb odáig jutnak, akkor már élőben közvetítik az újabb sikerüket az Oscar-gálán.

Ti örültök Ahmed Hamletjének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.