Hirdetés

Robert Pattinson a The Batman detektív aspektusát méltatta

|

A színész szerint a képregényhős végre a nyomozói oldalát is bemutatja a filmvásznon.

Hirdetés

Mindegy, hogy éppenséggel melyik Batman-változatért vannak oda, a képregényhős rajongói abban minden bizonnyal egyetértenek, hogy a filmekben eddig egyszer sem csillogtatta meg Batman úgy igazán a nyomozói képességeit. Ez már csak azért is kellemetlen, mert a képregényekben nem hiába aggatták rá a világ legjobb detektívje címet.

Hirdetés

Robert Pattinson szerint ez a márciusban érkező The Batmannel végre megváltozik, mert az általa alakított Batmannek minden tudását latba kell vetnie ahhoz, hogy megfejtse Rébusz talányait. Persze a trailerekből már azt is tudjuk, hogy nem marad el a csihipuhi sem. Pattinson a közelmúltban a MovieMaker Magazine hasábjaira került interjúban taglalta, milyen filmre is számítsunk márciusban.

"Az első meetingen (Matt Reeves, a rendező) azt mondta, hogy szeretnénk a világ legjobb nyomozója szemszögéből megközelíteni a filmet, ami egy detektív noir film lesz. Tudjátok, általában, amikor rendezők ilyet mondanak, igazából a hangulatra és a képi világra utalnak. Azonban elolvastam a szkriptet, és ez tényleg az! Ez egy detektívfilm. A képregényekben folyton előkerül ez az aspektus, azonban a filmekben idáig mindig háttérbe szorult."

Kétségtelen, hogy ezt a detektív vonalat egy Rébusz ellen tényleg előtérbe lehet helyezni. Ha Pattinsonnak igaza lesz, akkor nem ez lesz az egyetlen újítás Matt Reeves filmjében az eddigi Batman variációkhoz képest: az új Bruce Wayne is például sokkal instabilabb karakter, mint amit eddig láttunk, míg Rébusz is egy militáns hátterű figura lesz, ami éles váltás Jim Carrey infantilis verziójához képest.

Ti örültök ezeknek a beharangoztatott újításoknak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.