Hirdetés

Neil Blomkamp otthagyta a Robotzsaru-filmet

|

Rendező nélkül maradt a klasszikus sci-fi folytatása.

Hirdetés

Régen hallatott magáról a Robotzsaruhoz tervezett folytatás, ám most érkezett egy bejelentés a projekt felől, melynek azonban a rajongók nem biztos, hogy örülni fognak. A filmet eredetileg dirigáló Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ, Chappie) ugyanis bejelentette, hogy kiszáll a projektből. 

Hirdetés

A rendező ezt a saját Twitter-profilján árulta el, amelyben elmondta, hogy nem maradt ideje erre a filmre, hiszen egy új horror/thrillert forgat, az MGM pedig nem tudja tovább halasztani a Robotzsaru forgatását. Viszont izgatottan várja, hogy ő is láthassa a filmet a moziban a többi rajongóval.

Az új Robotzsaru-filmről egyébként nem sok mindent tudunk eddig, csak annyit, hogy a tavaly bemutatott Halloweenhez és a Terminátor: Sötét végzethez hasonlóan ez is figyelmen kívül hagy minden korábbi folytatást, és csak az első részhez kapcsolódik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.