Hirdetés

BRÉKING: Íme a Terminator: Sötét végzet előzetese!

|

Mozgóképen az októberben érkező legújabb felvonás.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy ezidáig nem láthattunk sok mindent a Magyarországon forgatott Terminator: Sötét végzetből, hiszen egy-két semmitmondó képet leszámítva az első hivatalos anyag az a tegnap debütált plakát volt, melyen meglepő módon a címszereplő helyett a Linda Hamilton által megformált Sarah Connoré a figyelem, és amely a ma délután közzétett első kedvcsinálót harangozta be.

Hirdetés

Az ominózus plakát szlogenje ("az ítélet napja utáni nap") gyakorlatilag megerősítette azokat a régóta keringő híreket, miszerint a hatodik Terminator-film minden folytatást figyelmen kívül hagyva kvázi rebootolja a szériát, és a méltán népszerű Az ítélet napja történéseit folytatja tovább visszatérő és újonnan bemutatkozó karakterekkel. Hogy ez egész pontosan mit is jelent, ahhoz visz bennünket valamelyest közelebb a film előzetese, amit alább vehettek szemügyre a már emlegetett plakát mellett. 

A Sötét végzet az első két mozifilmet levezényelt James Cameron produceri felügyelete mellett a Deadpool és a nemrég bemutatott Love, Death + Robots széria alkotója, Tim Miller rendezésében készült. A főbb szerepekben az 1991 óta most először újfent Sarah Connor bőrébe bújó Hamilton mellett felbukkan még Arnold Schwarzenegger, Gabriel Luna, Mackenzie Davis és Natalia Reyes.

A Terminator: Sötét végzetet 2019. október 31-én mutatják be a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.