Hirdetés

Rowling befejezte a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának a szkriptjét

|

Ezt maga az írónő erősítette meg.

Hirdetés

A 2018-as év egyik várva várt filmje, a Harry Potter-széria előzménye a Legendás állatok és megfigyelésük-sorozat második része, amelyben Göethe Salmander garantáltan eljut Párizsba, és vélhetően a bőröndnyi állatkája is nem kevés felfordulást okoz, mindamellett vélhetően a Johnny Depp alakította Gellert Grindelwald is nem kevés galibát fog okozni. Természetesen egyelőre még nem sokat tudunk, viszont mivel a forgatás nyáron veszi kezdetét az Egyesült Királyságban és Párizsban a rajongók már tűkön ülnek.

Hirdetés

A twitteren igen aktív írónő, J.K. Rowling természetesen meg is nyugtatta a rajongókat, még ha kikotyogni nem is volt hajlandó bármit is a történetről.

Igen, a forgatókönyv kész, de NEM MONDHATOK EGYELŐRE SEMMIT SEM.

Persze azért már egyet s mást már tudni vélünk, pont Rowling korábban csepegtetett infomorzsáinak, valamint a bejelentett castingoknak köszönhetően. Az egyik, hogy Callum Turner fogja alakítani Eddie Redmayne Salmanderjének a testvérét, az is bizonyos, hogy az első részben feltűnő korábbi nagy szerelmének, Leta Lestrange-nek kulcsszerepe lesz, továbbá a fiatal Albus Dumbledore is tiszteletét teszi Jude Law megformálásában, valamint az első részhez képest a folytatás komorabb lesz, ami - ismerve a Harry Potter-szériát - egy abszolút reális ígéret, pláne ha azzal is számolunk, hogy a most éppen a karrierjét a hamvaiból feltámasztó Johnny Depp Grindelwaldjának is nagyobb szerepe lesz egy cameonál..

Az is biztos, hogy a folytatást az első részhez, valamint az utolsó négy Potter-filmhez hasonlóan David Yates rendezi, és az első rész fontosabb szereplői mind visszatérnek, tehát Redmayne mellett Dan Fogler, Allison Sudol, a mostanában igen gyakran látható Katherine Waterston, valamint Ezra miller is. A premier napra pontosan az első rész után két évvel, november 16.-án lesz esedékes 2018-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.