Hirdetés

BRÉKING: Előbb jön a Marvel's Runaways, mint arra számítani lehetett

|

A Hulu bejelentette az őszi sorozatbemutatóit, melyek között egy nem várt Marvel cím is szerepet kapott.

Hirdetés

Van itt valami, amire a legkevésbé sem számítottunk a San Diego Comic-Con hírzápor közepén: a Hulu percekkel ezelőtt jelentette be, hogy a Marvel együttműködésével készült sorozata, a The Runaways még idén, egész pontosan november 21-én startol el. Ez sokkal korábbi időpont, mint amit a legtöbben jósoltak a szériának, hiszen még anno a hivatalos közleményben is 2018 eleje volt kitűzve. Ezek szerint az év hátralévő részében négy Marvel műsor érkezik, kezdve az augusztusban debütáló Defenders-szel, a szeptemberben induló Inhumans-szal és az egyaránt novemberre ígért The Punisher-rel.

Hirdetés

A Runaways tíz epizódot számlál, melyek november 21-től minden héten keddenként kerülnek majd adásba. A sorozat főszereplője hat, teljesen eltérő szociális háttérrel rendelkező tini, akik rájönnek, hogy legalább egy közös pont mégis akad bennük: mindegyikük szülei tagja a Pride nevű bűnszervezetnek, ami Los Angelest uralja. A gyerekek úgy döntenek, elszöknek otthonról és összeállnak, hogy megállítsák gonosz szüleiket, eközben pedig sajátos családdá kovácsolódnak össze, és felfedezik saját, eddig ismeretlen oldalukat is.

A főszerepekben Rhenzy Feliz (Alex Wilder), Lyrica Okano (Nico Minoru), Virginia Gardner (Karolina Dean), Ariela Barer (Gert Yorkes), valamint Gregg Sulkin (Chase Stein) és Allegra Acosta (Molly Hernandez), a hétvégi Comic-Con apropóján pedig nem tartjuk kizártnak, hogy a korai premier lévén kapunk egy teljes értékű kedvcsinálót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.