Hirdetés

A Russo tesók Magic: The Gathering animációs sorozatot készítenek

|

A Netflix ismét kockáztat, több másik céggel is összetársultak az új projekt miatt.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo továbbra sem pihennek. Annak ellenére, hogy egy időre szögre akasztották a Marvel filmes csapójukat a legutóbbi két Bosszúállók (Végtelen háború, Végjáték) után, most egy újabb nagyobb projektbe vágtak bele, ami egyenesen a Netflixre fog készülni. Már ennyi hír hallatán is érdeklődéssel tekintünk erre, viszont az érdekességek sora csak ezután következik: a streaming szolgáltató összeállt a Hasbróval, illetve a Wizards of the Coasttal, hogy együttesen csinálják meg a Magic: The Gathering animációs sorozatot.

Hirdetés

Akinek ez a cím nem mondana semmit, annak nagyon röviden annyit érdemes tudnia, hogy egy meglepően érdekes felütéssel és világgal bíró gyűjtögetős kártyajátékról van szó, ami még anno 1993-ban jelent meg. A játék (amit egy 2011-es adat szerint több mint 12 millión játszanak) ma már online is elérhető, aminek metódusa nagyban hasonlít a Blizzard-féle Hearthstone-ra. Egyszerre két vagy több játékos csatlakozhat bele ebbe a kalandba, amiben mindenki egy varázslót alakít, akinek egyszerű a célja: különféle varázslatok, kellékek és lények segítségével legyőzni az ellent.

Túlzottan sok mindent sajnos eddig még nem árultak el a sorozatról, viszont egy rettentően pofás és egyben gyönyörű posztert máris kaptunk, ami alapján előre belőhető a széria kinézete a szintén netflixes Castlevaniához. A Russo-tesók mellett feltűnik még a készítők között vezető producerként Henry Gilroy (Star Wars: Lázadók), illetve Jose Molina (Carter ügynök) is. Megjelenési dátumról még nem tudunk semmit.

Ti örülnétek egy ilyen sorozatnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.