Hirdetés

Ryan Reynolds nemrég a Marvelnél járt, alakul a Deadpool 3?

|

A Deadpoolt alakító színész egy fényképet is megosztott a találkozóról.

Hirdetés

Több előnye is volt annak, hogy a Disney megvette nemrég a Foxot, mint például az, hogy Deadpool karaktere bekerült az MCU-ba. A nagyszájú, beképzelt, arrogáns dumagép mutáns már kétszer megörvendeztetett minket (az első és a második résszel), viszont az említett üzletkötés óta nem tudni, mi lesz a figurával. Persze az egeres cég nem fogja félresöpörni az egyik legnépszerűbb képregényes karaktert, viszont az egyelőre kérdéses, hogy hogyan és miként fog felbukkanni a Bosszúállók-univerzumában. Ezt tovább tetézi maga Deadpool megformálója, Ryan Reynolds is, aki nemrég a Marvel Studios főhadiszállására látogatott el.

Hirdetés

A Kaliforniában található Burbank városa ad otthont a stúdiónak, és az Instagramjára feltöltött kép fedte fel Reynolds látogatását. Hogy pontosan miről egyezkedett a színész és a Marvel fejesei, nem tudjuk, de nagy valószínűséggel a piros-fekete pizsamás mutáns jövője volt a főbb téma (és nem például Hannibal King feltámasztása a Penge: Szentháromságból). Reynolds pedig a rá jellemző fanyar humorral azt írta képaláírásként, hogy egy bizonyos "Anthony Stark" szerepére jött meghallgatásra.

Ti mit gondoltok, miről diskuráltak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.