Hirdetés

Ryan Reynolds hivatalosan is megerősítette, hogy már készül a Deadpool 3.

|

A színész igyekezett megnyugtatni az aggódó rajongókat.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban többször is kaptunk egyértelmű jelzéseket arra vonatkozóan, miszerint a Disney-Fox egyesülés semmiben nem tett keresztbe a Deadpool 3. körüli teendőknek, mindössze maximum lelassította azokat. Hivatalosnak tűnő megerősítést viszont egészen mostanáig szinte senkitől nem kaptunk arról, hogy a nagyszájú zsoldos következő kalandja valóban elkezdett végre formálódni, immár a Marvel Studios kreatív szakembereinek bevonásával.

Hirdetés

Akárhogy is legyen, Ryan Reynolds egy a napokban adott tévés interjújában megerősítette azokat a feltételezéseket, melyek arra vonatkoztak, hogy jómaga valóban a következő Deadpool mozi miatt látogatott el még októberben a Marvel Studios főhadiszállására. Reynolds úgy fogalmazott, hogy az egész csapat belevetette magát a munkába, ami egyben azt is jelenti, miszerint végre a nagy halak közt folytathatják azt, amihez a legjobban értenek.

További részletek sajnos nem derültek ki a projektről, mindenesetre már az is igazán megnyugtató, hogy a Marvel tényleg komolyan számol a piros ruhás bohóccal az elkövetkezendő esztendőkben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.