Hirdetés

Előbb jöhet a Deadpool 3, mint azt gondoltuk volna?

|

Legalábbis a forgatókönyvíró szerint.

Hirdetés

Miután a Disney sikeresen nyélbe ütötte az évszázad üzletét és felvásárolta a Fox stúdiót, sok rajongó attól félt, hogy ezzel befellegzett a Deadpool-franchise számára, és egyáltalán, vagy legalábbis nem abban a formában fog elkészülni a hőn áhított harmadik rész. Ám a vezetőség hamar tájékoztatott mindenkit, hogy nem kell aggódniuk a figura jövője miatt. Sőt, nemrég az is kiderült, hogy előbb nézhetjük azt a bizonyos harmadik részt, mint amire sokan számítottak volna.

Hirdetés

Erről azután indultak meg a találgatások, hogy kiderült: Ryan Reynolds nemrég a Marvelnél járt, és biztosak vagyunk abban, hogy nem csak egy baráti csevejre ugrott be. Valószínűleg ennek hatására is merültek fel a karakter jövőjéről a kérdések az előző részeket is író Paul Wernicknél, aki éppen a Zombieland folytatását népszerűsíti, ő pedig nem volt rest válaszolni ezekre:

Rengeteg dolog van jelenleg is Kevin Feige asztalán, és hát ugye ő az univerzum mestere. Szóval ha ő azt mondja, hogy itt az idő, akkor itt lesz az ideje. Lehet, hogy ez egy év múlva következik be, lehet, hogy hat hónap múlva, de akár három év múlva is bekövetkezhet. Feige mindig a tökéletes lépést teszi, így bármilyen döntést is hozzon majd, biztosan az lesz a helyes. Persze a Disney-Fox üzlet miatt minden egy kicsit komplikáltabb lett, de nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk a Marvel Filmes Univerzumának, és alig várjuk, hogy kitalálhassuk, miként illeszthető be Deadpool megfelelően az MFU-ba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.