Hirdetés

Saját filmeket kapnak a Tini Nindzsa Teknőcök gonoszai

|

A Paramount újabb jól bejáratott franchise spin-off filmjeivel bővíti a streamingplatformjának kínálatát.

Hirdetés

A Paramount+ alaposan rákapcsolt, ami a saját tartalmak gyártását illeti, és a többi nagy stúdió saját platformjához hasonlóan immáron ők is igyekeznek minél többet kisajtolni a már jól ismert franchise-okból. A Sonic után a Tini Nindzsa Teknőcök világa bővülhet majd a streamingen keresztül, méghozzá nem is akárhogyan.

Hirdetés

Jelenleg két különböző filmet is forgatnak a Tini Nindzsa Teknőcökről: Seth Rogen egy animációs filmmel fog előrukkolni 2023-ban, illetve érkezni fog egy élőszereplős változat is valamikor. Ám itt nem áll meg a történet, ugyanis a Paramount+-ra a Tini Nindzsa Teknőcök gonoszai kapnak majd különálló, spin-off filmeket.

Korábban már a Sony és a Disney elkezdte a jól ismert történeteinek gonoszait megtenni főhősöknek a saját filmjeikben, ezúttal a Paramount is rálép erre az ösvényre. Ha képesek tanulni az elődök hibáiból, akkor ez akár működhet is. Alapanyag van hozzá, hiszen a képregények hasábjain a Teknőcök már számtalan rosszfiúval megküzdöttek: Zúzó a legnagyobb név, de Krang, Hun, Karai, Baxter vagy akár a Triceratonok is kaphatnak különálló filmeket, csak hogy a leghíresebb ellenségeket említsük. Ha ezúttal a filmek jól sülnek el, akkor egy újabb nosztalgiára épülő filmes univerzum épülhet ki a Paramountnál.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.