Hirdetés

Forgatókönyvírókra talált az új Tini Nindzsa Teknőcök-film

|

Életjelet adott magáról a projekt.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a közeljövőben érkezik egy animációs film kedvenc teknőseinkkel Seth Rogen és Evan Goldberg párosának produceri felügyeletével, ám a régóta pletykált élőszereplős rebootról azon kívül, hogy nagyon szeretné összehozni a Paramount, nem sok mindent tudunk. A napokban azonban végre hírek érkeztek a projekt háza tája felől.

Hirdetés

Mint az nemrég ugyanis kiderült, a stúdió végre megtalálta a tökéletes személyeket a forgatókönyvírói pozícióra, hiszen sikerült leszerződtetniük a testvérpár Casey és Colin Jostot a feladatra. Casey Jost az Impractical Jokers című sorozat producereként vált ismertté, míg Colin Jost onnan lehet ismerős az emberek számára, hogy 2020 októbere óta házasságban él Scarlett Johanssonnal, de láthattuk őt a Tom és Jerry-ben, valamint az Amerikába jöttem 2. részében is, emellett pedig a Saturday Night Live műsor egyik írója 2005 óta. 

Premierdátuma továbbra sincs a jelenleg még címmel sem rendelkező filmnek, de annyi még biztos, hogy a producerek között találhatunk egy ismerős nevet Michael Bay személyében.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.