Hirdetés

Saját tévésorozattal és dokumentumfilmmel vág vissza a Gucci-család

|

Ezúttal tényleg a Gucci-família bevonásával készülnek el a róluk szóló történetek.

Hirdetés

Bár bizonyára akadtak olyanok, akiknek nem jött be Ridley Scott tavaly őszi filmje, az A Gucci-ház, valószínűleg senki sem fogadta annyira negatívan az alkotást, mint a szóban forgó Gucci-família. A családtagok a premier előtt többször is kifejtették, hogy Scott úgy rendezte meg A Gucci-házat, hogy egyszer sem konzultált velük, amit természetesen sérelmeztek is a rendező részéről.

Hirdetés

A Variety friss értesülései szerint most a Gucci-família készen áll arra, hogy a saját szemszögükből mutassák be a legendás luxusmárka születését és a mögötte álló családot egy tévésorozaton, valamint egy dokumentumfilmen keresztül. Mindkét projektet a Sky Studios fogja fejleszteni, és valamikor 2023-ban várható a premier. A projektek munkálataiban a Gucci-család élő tagjai, Alessandro, Guccio, valamint Giorgio is részt vesznek, utóbbi például executive producere lesz a dokumentumfilmnek.

Csak bízni tudunk abban, hogy ennek a törekvésnek nagyobb lesz a sikere és a visszhangja, mint pár éve az oroszok által készített ellensorozatnak, amit a Csernobil című széria sikere után gyártottak le. Bár a hírek szerint már egy évvel az A Gucci-ház premierje előtt megkeresték a családtagok a Sky Studiost az ötleteikkel, ez jelen állapotban egy bosszútól fűtött projektcsomagnak tűnik a Guccik részéről.

Titeket érdekelni fognak a Gucci-család önreflektív alkotásai?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.