Hirdetés

Rajongói filmként valósulhat meg a Sam Raimi-féle Pókember 4. része

|

A projekt elkészítése érdekében Kickstarter kampány is indult.

Hirdetés

Még jóval azelőtt, hogy a Marvel Filmes Univerzumnak sikerült volna bebetonoznia a képregényfilmeket Hollywoodban, Sam Raimi a Pókember-trilógiájával már ízelítőt adott a nagyvilágnak abból, hogy mekkora potenciál is rejlik a szuperhős mozikban. És bár a harmadik rész már sem kritikailag, sem pénzügyileg nem volt kimondottan sikeres, sokáig tervben volt egy 4. rész elkészítése is. Ez azonban sosem valósult meg. Legalábbis ezidáig.

Hirdetés

Egy maréknyi elszánt rajongó ugyanis nemrég a fejébe vette, hogy szívesen elkészítenék amolyan fan filmként az alkotást. Ennek érdekében el is indították a saját Kickstarter kampányukat (ezt itt tekinthetitek meg), ahol a projekt költségeire gyűjtenek pénzt. Bár Raimi forgatókönyve a negyedik részhez sosem látott napvilágot, az évek során rengeteg infó szivárgott ki a történetről, a készítők pedig ezekből, valamint a saját ötleteikből merítenek majd a sztorihoz.

Néhány elemet konkrétan kivettünk a Sam Raimi-féle Pókember 4 tervezetéből (például a teljes nyitójelenetet, melyben Póki több gonosszal harcol: Keselyűvel, aki a főgonosz lenne, de feltűnik Fekete Macska és a Gyík is), valamit pedig mi magunk tettünk hozzá (ez főként Kingpin bevonását jelenti).

A csapat pedig nagyon komolyan gondolja a dolgot, ugyanis rengeteg vázlatuk, conept artok és ötletük van arról, hogy pontosan mit szeretnének megvalósítani, emellett pedig animációs teszteket is készítettek:

A kampányból még 56 nap van hátra, a kitűzött 10 ezer dolláros cél fele pedig már össze is gyűlt, így könnyen meglehet, hogy ez a rajongói alkotás valóban elkészül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.