Hirdetés

Ilyen lesz a Bosszúállók: Végjáték IMAX-ben

|

Egy trailer mutatja meg, hogy mennyivel tud többet az IMAX-kiadás a simához képest.

Hirdetés

Felesleges lenne újra leírni, hogy mennyire várja mindenki a Bosszúállók: Végjáték premierjét, hiszen már az első trailer is rekordot döntött, nem véletlenül elemeztük ki mi is. De ahogyan a Végtelen háború esetében, úgy most is igaz, hogy a maximális élmény érdekében IMAX-ben lesz érdemes megnézni a Marvel következő csapatfilmjét, már ha van rá lehetőségünk. 

Hirdetés

Az IMAX YouTube csatornájára felkerült nemrég egy videó, amely bemutatja, hogy mennyivel kapunk többet a pénzünkért, ha ebben a formátumban váltunk jegyet a filmre: a felvétel és az információk szerint mivel a Végjátékot IMAX-kamerákkal forgatták, ezért akár 26 százalékkal többet láthatunk, ha az IMAX-et választjuk. Nézzétek meg, hogy ez mit jelent a gyakorlatban: 

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én kerül a hazai mozikba. Ti szoktatok IMAX-ben filmezni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.