Hirdetés

Sam Raimi Stephen King filmet akar rendezni

|

A Pókember, az Evil Dead és a Doctor Strange 2 rendezője azt is elárulta, hogy mit adaptálna a legszívesebben a mestertől.

Hirdetés

Sam Raimi elárulta, hogy szeretne egy Stephen King-filmet készíteni. A rendező a hírnevét az Evil Dead (Gonosz halott) franchise-zal alapozta meg, amelyet producer partnere, Robert Tapert és barátja, Bruce Campbell segítségével készített. A horror-trilógia befejezését követően a '90-es éveket azzal töltötte, hogy különféle műfajokban próbálta ki magát. Az ezredfordulón aztán tovább növelte az ismertségét, amikor elkészítette sokak kedvenc szuperhősfilmjeit, Tobey Maguire Pókember- trilógiáját, amelyek a kritikusokat és a nézőket is meggyőzték. Sokan úgy gondolják, hogy a nevéhez fűződik a képregények filmre adaptálásának virágzó kezdete.

Hirdetés

Most pedig Raimi visszatér szuperhősuniverzumba a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmmel, közben pedig már a következő projektjét tervezi. Szeretne egy Stephen King-filmet rendezni. A filmrendező elárulta, hogy több Stephen King-alkotást is szeretett volna a filmvászonra adaptálni, köztük a Ragyogást is.

"Imádom a Ragyogást, de más már megcsinálta. És szerettem Carrie-t, de az is elkészült, mire elolvastam. Az Éjszakai műszak novellagyűjteménye is zseniális. Sok ilyen története van, amiből remek filmek készülhettek volna. Rob Reiner készített egy nagyszerűt, amit én is szerettem volna elkészíteni. Szóval rengeteg nagyszerű King-történet volt, amelyekbe bárcsak bekapcsolódhattam volna. Talán a jövőben együtt dolgozhatunk"

- lelkendezett a rendező.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában már fut a magyar mozikban, ha szeretnétek egy gyorstalpalót előtte, mi segítünk. Apropó, a kritikánkat olvastátok már róla?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.