Hirdetés

Scarlett Johansson lesz a menyasszony egy új Frankenstein filmben

|

Az Apple összeállt az A24-gyel, hogy mielőbb tető alá hozhassák ezt a történetet.

Hirdetés

Scarlett Johansson, az Oscar-jelölt színésznő egy igazán érdekes szerepre mondott igent, ami akár egy újabb pozitív mérföldkő lehet a már eleve is színes filmográfiájában. Johansson ugyanis a címszereplőt fogja alakítani egy új, közelgő Frankenstein menyasszonya filmben. Ám ellenben a bevett és csaknem mindenki által ismert történettel, ez az új feldolgozás nem a doktor vagy a szörny szemszögéből fogja elmesélni a sztorit, hanem a menyasszonyéból.

 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be arról a hírről, hogy nem pusztán Johansson castingja lett megerősítve, hanem a film (munka)címe is, ami szimplán csak Bride-ra (Menyasszony) fog hallgatni. Ezzel kapcsolatban az is bizakodásra adhat okot, hogy az Apple mellett a minőségi színvonalú A24 is stúdió beszállt a gyártásba és a forgatásba egyaránt. A filmet Sebastián Lelio (Egy fantasztikus nő, A rabbi meg a lánya) fogja dirigálni, sőt harmadmagával (Lauren Schuker Blummal és Rebecca Angelóval egyetemben, akik együtt dolgoztak az Orange is the New Black sorozaton) a forgatókönyvet is ő jegyzi.

Nagyon sok helyen bukhat el ez a Bride mozi, és erős a gyanú, hogy durván rá fognak menni a feminista vonalra, de az eddigiek nagyban bizakodásra adnak okot. Reméljük, minden jól fog elsülni. Egyébiránt Hollywoodban még egy Frankenstein menyasszonya filmterv él jelenleg, amit David Koepp szeretne tető alá hozni. Nektek tetszik ez az újfajta koncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.