Hirdetés

Továbbra is készül a Frankenstein menyasszonya reboot

|

Az eredeti Jurassic Parkot és a Pánikszobát is jegyző David Koepp írja.

Hirdetés

Az Universal nem szeretné annyiban hagyni a Dark Universe-re keresztelt szörnyfilmjeit, még a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia gigantikus bukása után sem. Az idei A láthatatlan ember pedig egy igencsak jó és kifizetődő iránynak bizonyulhat elsősorban a visszafogottabb stílusa miatt. Hasonló úton szeretnék tető alá hozni az éppen előkészületi fázisban lévő Frankenstein menyasszonyát, aminek forgatókönyvírója az a David Koepp lett, aki már a Jurassic Parkot, a Pánikszobát, az első Mission: Impossible-t vagy éppen a Carlito útját is jegyezte. Elmondása szerint a stúdió már a potenciális rendezőt keresi.

 

Hirdetés

Koepp a Collidernek adott legutóbbi interjújában mesélt egy kicsit a készülő horrorfilmjéről, amellett, hogy rendezőként most júniusban fog debütálni a You Should Have Left című filmje is Kevin Baconnel és Amanda Seyfrieddel a főszerepben. Az interjúban beszélt a Dark Universe korábbi bukásáról, A láthatatlan emberről, valamint arról is, hogy jelenleg kétfajta verzió áll fenn ebből a Frankenstein-történetből. Bővebben így nyilatkozott:

"Ez volt az egyik dolog, amit megírtam a karantén alatt. Egy olyan közegben élesztem újjá a Frankestein menyasszonyát, ahol mindig is szerettem volna látni. Az Universalnál pedig baromi rendesek voltak, hogy szabad kezet adtak ehhez. Elsősorban a füstbe ment tervű Dark Universe fiaskó után. Jó, nem fiaskó volt, hanem inkább csalódottság. Szóval most van nekem is egy elképzelésem, és van nekik is egy elképzelésük. Szerintem jelenleg a rendezőt keresik. (...) De ez nem lesz az a gigantikus, 150 millió dollárból készülő szörnyfilm. Nem lesz annyira földhözragadt sem, mint A láthatatlan ember, de azért ahhoz fog hasonlítani. Szerintem egy nagyon szuper ötlet lesz, ami napjainkban játszódik majd."

A leírtak alapján érdekesen hangzik egy a mai világba átültetett Frankenstein-történet, és remélhetőleg nem fognak A láthatatlan ember után átesni a szörny túlsó oldalára. De a hír alapján magától adódik a kérdés: ti melyik két színészt látnátok szívesen Frankensteinként és a menyasszonyaként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.