Hirdetés

Sean Astin elárulta, hogy mit gondol a Gyűrűk ura sorozatról

|

Sean Astin, az egykori Csavardi Samu már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy a trilógiát nem fogják békén hagyni.

Hirdetés

Utóbb fölröppent a semmiből egy igen megrázó, és egyben izgalmas hír a Gyűrűk ura rajongók számára: Az Amazon éppen egy sorozatverzióról tárgyal a Warner Bros.-szel és Tolkien örököseivel. Sokan örülnek neki, sokan nem, de egy biztos, hogy az elkövetkezendő időben csak úgy záporozni fognak a kérdések a Jackson-féle trilógia alkotói felé. Sean Astin egyike az első színészeknek, akik véleményezték ezt a döntést.

Hirdetés

A színész éppen a Stranger Things 2 kapcsán tart egy sajtókörutat, de a riportereknek sikerült kiszedniük belőle, hogy mit is gondol a Gyűrűk ura trilógia televízióra költözéséről:

Láttam egyik nap a hírt, és szerintem nagyon érdekes. Már 15 éve mondogatom, hogy kb. 12 évvel a trilógia után úgyis fognak belőle remake-et csinálni. És az emberek mindig úgy reagáltak, hogy 'Ó, dehogy, sosem fogják remake-elni. Mert klasszikus! Sosem múlhatják felül!' Én meg azt válaszolom, hogy 'nem, csinálni fognak belőle egyet, ez egy masszív sztori. A karaktereket is imádják.'

Még a mai Hollywoodban is igen ritka, hogy valaki egy ekkora horderejű modern klasszikushoz nyúljon, ami nem csak látványvilágával, hanem a 17 besöpört Oscar-díjával is filmtörténelmet írt. Sean Astin ezután arról beszélt, hogy mit tartogathat számára a széria.

Én vagyok a Samu-védjegy hordozója Peter Jackson filmjeiben. Amikor láttam, hogy mire készül az Amazon, fel sem merült ez bennem. Inkább arra gondoltam, hogy 'Milyen érzés lesz látni a következő Samut'. Szerintem ez egy érdekes ötlet, de az ördög a részletekben rejlik. Hogyan csinálnák meg, hogyan és kivel. 

Az Amazon egyelőre még nem jelentette be a szériát hivatalosan, csak a tárgyalások folynak róla. De ha egyszer zöld utat kap a projekt, akkor súlyos évekbe fog telni, mire az alkotók továbbjuthatnak a tervezőasztaltól a megvalósításig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.