Hirdetés

Sorozat készülhet a Gyűrűk Ura alapján

|

J.R.R. Tolkien legendássá vált regényei a tévéképernyőn is megelevenedhetnek, ha a Warner Bros.-nak sikerül megegyeznie az adaptációra kiszemelt céggel. Jöhet a Gyűrűk Ura széria?

Hirdetés

Jelenlegi ismereteink szerint két életrajzi film is készül J.R.R. Tolkien életéről, amelyek közül a második, a Nicholas Hoult nevével fémjelzett "Tolkien" című projekt tűnik az előrehaladottabbnak, azonban könnyen megeshet, hogy a zseniális író legismertebb műve, a Peter Jackson által már feldolgozott A Gyűrűk Ura is visszatérhet sorozat formájában.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a Warner Bros. és Tolkien hagyatékának kezelői tárgyalásokat folytattak az Amazonnal annak érdekében, hogy a kultikus történet a tévéképernyőkre költözhessen. A megszerzett információk szerint a tárgyalások jelenleg is zajlanak, de még nagyon korai fázisban van a tervezet. Állítólag több nagy stúdió is versenyben volt a Gyűrűk Ura feldolgozásáért, de végül az Amazon Studios lett a befutó. Ez a fordulat különösen érdekes annak fényében, hogy júliusban zárult le a Warner Bros. és a Tolkien-hagyaték közötti pereskedés

Az érintett felek még nem kommentálták a hírt. Ami viszont minket illet, inkább a Szilmarilokat látnánk szívesen sorozat formájában, mintsem a Gyűrűk Urát. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.