Hirdetés

Dínókkal, nácikkal és időutazással jön a Sharknado 6

|

Kiderült a Sharknado 6 hivatalos szinopszisa, amely alapján egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy az új rész minden eddiginél őrültebb lesz. Már ha ez lehetséges.

Hirdetés

Mi már a Sharknado 4-nél elveszítettük a fonalat, de a Syfy továbbra is folytatja a szériát, a cápák még mindig a legváratlanabb helyekről támadnak az éppen aktuális karakterekre. A soron következő rész már a Sharknado 6 lesz, amelyről most kiderült néhány infó. És a plakát. 

Hirdetés

A hatodik cápavihar hivatalos szinopszisa az EFM-nek köszönhetően olvasható, amely a következő: "Minden odaveszett, vagy mégsem? Fin (Ian Ziering) felhasználja a sharknadók időutazó képességét, hogy megmentse a világot és feltámassza a családját. Küldetése során nácikkal, dinoszauruszokkal és lovagokkal harcol, valamint megfordul Noé bárkáján is. Ezúttal nem ez a kérdés, hogyan állítsa meg a cápnadókat, hanem az, hogy mikor." Eléggé Kung Fury beütése van a sztorinak, nemde? A legelső poszter szerencsére nem hasonlít rá: 

A Sharknado 6 premierje 2018. július 25-én lesz a SyFy-on. Ian Ziering, Tara Reid és Cassie Scerbo biztosan visszatérnek. Örülünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.