Hirdetés

Film készül Shia LaBeouf életéről, amelyben ő maga is szerepel

|

A hab a tortán, hogy egy Oscar-jelölt színész alakíthatja a fiatal Shiát.

Hirdetés

A Transformers filmek egykori sztárja manapság igencsak messze került a hollywoodi húsosfazéktól, napjainkban már inkább a botrányairól cikkeznek, mintsem a jelenleg haldokló színészi karrierjének egyre erőtelenebb szívdobbanásairól (pedig a Haragot hogy imádtuk!). A mindösszesen 31 éves Shia LaBeouf azonban most egy váratlan lépést tett: filmet készít a saját életéről, amiben saját maga is szerepelni fog - de nem úgy, ahogy gondolnánk. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint a Honey Boy című dráma - amely a színész gyermekkori becenevére utal - LaBeouf fiatal éveit mutatja be arra az időszakra koncentrálva, amikor az Even Stevens nevezetű Disney-sorozat meghozta számára a hőn áhított hírverést és sikert, azonban erőszakos és alkoholista apja megkeserítette a boldogságát. A projektben a fiatal Shiát A régi városért Oscar-díjra jelölt és a nemrég a Lady Birdben is remekelő Lucas Hedges alakítja majd, míg az apát nem más fogja életre kelteni, mint maga LaBeouf.

A forgatókönyvet szintén ő írja, amelyből Alma Har'el (Bombay Beach) farag majd filmet. Mivel Hedges és LaBeouf között mindössze 10 év van, ezért a sminkeseknek alaposan fel lesz adva a lecke. Vajon ebből mi fog kisülni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.