Hirdetés

Rebootolják a Shreket és a Csizmás Kandúrt

|

Újabb folytatás helyett inkább elölről kezdik az egész franchise-t.

Hirdetés

Két éve még úgy volt, hogy már írják a Shrek 5. részét és Eddie Murphy is jelezte, hogy szívesen visszatérne a Szamár szinkronhangjaként, viszont azóta síri csend honolt a projekt körül, ami előrevetítette a legújabb fejleményt (főleg, hogy a DreamWorks Animation stúdiót két éve felvásárolta a Universal Picturest is birtokló Comcast). 

Hirdetés

A Universal Pictures döntésének értelmében rebootot kap a Shrek és a Csizmás Kandúr is, az újraindítás mögött álló kreatív elme pedig nem más, mint Chris Meledandri, a Gru filmek és a Minyonok producere. Noha Meledandri a Variety-nak azt nyilatkozta, hogy új történeteket akarnak elmesélni és egy új narratívát keresnek, az viszont kivehető a szavaiból, hogy nem teljes rebootról beszélhetünk, ugyanis a szinkronszínészeket, így Mike Myerst, Eddie Murphy-t és Antonio Banderast szeretné megtartani. Tehát úgy tűnik, hogy ez afféle soft-reboot lesz. 

Ti mit gondoltok a Shrek és a Csizmás Kandúr rebootról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.