Hirdetés

Simu Liu egy új sci-fi thrillerhez csatlakozott

|

A Shang-Chi színésze után csak úgy kapkodnak a különböző produkciók.

Hirdetés

Alig fél éve még viszonylag ismeretlen név volt Simu Liu, aztán megérkezett a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája a mozikba, ez a státusz pedig egy múltbéli illékony állapotnak tűnik már csak. Liut nemrégiben az unortodoxnak ígérkező Barbie filmadaptációval hozták szóba, most pedig a Hello Stranger nevű sci-fi thrillerhez csatlakozott.

Hirdetés

Az April Mullen rendezésében készülő projekthez korábban Jordana Brewster, Sam Worthington, Robbie Amell, Luke Grimes és Alicia Sanz írtak alá. A történet egy megözvegyült feleséget, Faye-t (Brewster) fog bemutatni, aki egy android segítségével replikálja elvesztett férjét, Evant (Grimes). Faye azonban képtelen úgy szeretni az androidot, mint ahogy tette azt a valódi férjével.

Miközben az android mindent megtesz Faye szerelmének kivívásáért, ügyelnie kell arra is, hogy elkerülje egy kormányügynök (Worthington) árgus szemeit, aki öntudatra ébredt, potenciális veszélyforrást jelentő androidokra vadászik. Egyelőre Liu konkrét szerepéről nem érkezett megerősítés.

Ti mit szóltok a Hello Strangerhez és Liu castingjához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.