Hirdetés

Sorozat készül Michael Crichton A gömb regényéből

|

Nem csak adaptáció készül az HBO-nál, hanem egy kvázi reboot is egyben.

Hirdetés

Az 1998-as A gömb című misztikus sci-fire Barry Levinson (Esőember, Jó reggelt, Vietnam!) rendezésében talán sokan emlékezhetnek - legalább az impozáns színészgárdája kapcsán. A főszereplő Dustin Hoffman mellett Sharon Stone-nal és az elmaradhatatlan madafakával, Samuel L. Jacksonnal erősített az alkotás, ami sem a pénztáraknál, sem a kritikusoknál nem aratott sikert. Ám az HBO elérkezettnek látta az időt, hogy sorozattá alakítsa a Jurassic Park, A 13. harcos vagy éppen a Congo szerzőjének könyvét, hasonlóan, mint a Hellraisernél.

Hirdetés

A gömb (angolul Shpere) egy szám szerint négy főből álló tudóscsoport történetét mutatja be, amint a Csendes-óceán déli részén egy misztikus űrhajóra bukkannak. A csapat lemerül, hogy megvizsgálhassa az idegen objektumnak minősített hajót, de ahogy lenni szokott a hasonszőrű alkotásoknál, minél tovább kutakodnak, annál több kérdés merül fel, melyekre talán nem is kapnak majd válaszokat. A paranoia és az egymás megbízhatóságába vetet hit meggyengülése pedig csak még inkább felőrli a négyfős társaságot.

A gömb forgatása és előzetesen kitűzött megjelenése kapcsán még nem tudni semmit, mindössze ezt a bejelentést osztották meg velünk. Ti szerettétek anno a '98-as filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.