Hirdetés

HBO-sorozat készül a Hellraiserből

|

Többek között a 2018-as Halloween rendezőjét is megszerezték a projekthez.

Hirdetés

Két hete számoltunk be arról, hogy az éppen készülőfélben lévő Hellraiser-film rebootjához szerződött le rendezőként David Bruckner, a VHS horror egyik direktora, a forgatókönyvet pedig az igencsak kétes megítélésű David S. Goyer (Penge: Szentháromság, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala) jegyzi. Sokunk már így eleve temetni kezdte a produkciót a kísértő múlt miatt, ám a minap egy olyan hír érkezett, hogy az egyik legnagyobb streaming szolgáltató és csatorna, az HBO is adaptálni fogja Clive Barker novelláját, csak épp nem filmként, hanem sorozatként.

Hirdetés

A projekthez pedig nem is akármilyen csapatot verbuváltak máris össze, hiszen Mark Verheiden (Ash vs. Evil Dead, Mocsárlény: A sorozat) és Michael Dougherty (Adsz vagy kapsz, Krampusz) írópáros mellett a fedélzetre szállt nem csak tollforgatóként, de rendezőként is David Gordon Green - a Stronger és a 2018-as Halloween direktora. Az előzetes elmondások szerint Green fogja rendezni a sorozat pilot és még egy pár epizódját. Mindhárom szerző executive producerként is ki fogja venni a részét a produkcióból, ami egyben azt is jelenti, hogy Green hozta magával saját produkciós cégét, a Rough House Pictures-t, valamint producertársát, Danny McBride-ot is.

Mindez felkeltette nem csak mi figyelmünket, de a horror rajongóiét is, szóval remélhetőleg nem fogják elbagatellizálni ezt a nagy lehetőséget. Ti mit gondoltok, jó ötlet sorozatként adaptálni Barker történetét, vagy inkább maradtak volna a filmes műfajnál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.