Hirdetés

Sötét zsaruk 3 - Képek az űrlényekről

|

A Sony hat új képet mutatott be Will Smith és Tommy Lee Jones sci-fijének harmadik részéből. A fotókon láthatunk mindenféle fura szerzeményt, s május 24-étől akár 3D-ben is megcsodálhatjuk majd őket.

Hirdetés

A maszkokért a hétszeres Oscar-díjas Rick Bakernek jár a dicséret (a teljesség igénye nélkül néhány győztes filmje: Ed Wood, A bölcsek kövére, Sötét zsaruk, A Grincs...). Baker mesél arról, miben változott munkája az előző két filmhez képest: "Mikor láttam, hogy a 60-as években is lesznek jelenetek, azt javasoltam, csináljunk retro kinézetű idegeneket, amilyenek az általam kedvelt 50-es, 60-as évek sci-fijeiben is voltak. Az ötletet már az első két filmnél is felvetettem, de nem voltak oda érte. Az időutazás viszont most tökéletes terepet biztosít ehhez." 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.