Hirdetés

Sötét zsaruk 3 - Képek az űrlényekről

|

A Sony hat új képet mutatott be Will Smith és Tommy Lee Jones sci-fijének harmadik részéből. A fotókon láthatunk mindenféle fura szerzeményt, s május 24-étől akár 3D-ben is megcsodálhatjuk majd őket.

Hirdetés

Elmondta továbbá, hogy összesen 127 különböző űrlényt készítettek el, de nem mind fog megjelenni a filmben. "Olyan idegent is kidolgoztunk, amely köré egy egész filmet lehetne írni, aztán semmi nem lett belőle" Majd nevetve hozzátette: "Hú, hát itt egy csomó időt megspórolhattunk volna!" A harmadik részben, mint ismeretes, J ügynöknek (Will Smith) vissza kell utaznia az időben, hogy újra megmentse az emberiséget. K ügynök (Tommy Lee Jones) ismét csak elhallgatott egy titkot társa elől, így a múltban rögtön a fiatal K-hoz megy (Josh Brolin), hogy segítségével megelőzze a bajt. A képek az Entertainment Weekly oldalán jelentek meg. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.